JS Services is verheugd om aan te kondigen dat een preview-versie van Avigilon’s kant-en-klare Occupancy Counting en No Face Mask Detection Analytics is gelanceerd in het Avigilon Control Center (ACC) 7.6.4 software en Avigilon Cloud Services (ACS) 3.6.2. Deze door AI (artificiële intelligentie) aangedreven video-analysefuncties zijn standaard beschikbaar in ACC 7.

 

Occupancy Counting (personenteller)


Verwijder de kosten die nodig zijn om mensen handmatig te tellen door deze taak te automatiseren met edge-based intelligence in Avigilon-camera's. Gebruik realtime dashboards op mobiele tablets om klanten te instrueren wanneer ze moeten binnenkomen of in de rij moeten staan. Genereer rapporten in ACS om inzicht te krijgen in de piektijden en toegangspunten met veel verkeer die meer aandacht vereisen.

 

No Face Mask Detection Analytics (mondkapje detectie)


Detecteer en automatiseer de controle en detectie van mensen die geen mondkapje dragen, compleet met alarmen om proactief overtredingen in realtime te signaleren. Genereer rapporten in ACS om te begrijpen en te identificeren waar corrigerende maatregelen of meer aandacht vereist zijn.

Aangezien deze functies gratis beschikbaar zijn binnen de release van ACC 7.6.4, is dit de perfecte gelegenheid om met uw klanten in gesprek te gaan over de voordelen van een upgrade van ACC 5 of ACC 6. Occupancy Counting, No Face Mask Detection Analytics en Social Distancing Analyses worden verder ontwikkeld met de aanstaande release van ACC 7.8 medio juli.